Pagina's

vrijdag 20 juni 2014

Glazen potje

Hallo,

Gisteren ben ik weer eens wat gaan uitproberen. 
Ik was bij de action geweest en had gesso en home deco verf meegenomen. 
Ik had nog nooit eerder met gesso gewerkt. Dus dit is een probeersel geworden. De gesso kostte 2,69 en de home deco verf 1,99.



Hiernaast zie je het glazen potje. Deze ben ik met gesso gaan bewerken. Ik heb er drie lagen gesso opgedaan, zodat het een goede ondergrond had. De gesso heb ik met onderstaande sponskwast erop gedaan. Tussendoor heb ik de lagen goed laten drogen, zodat de volgende laag erop kan.















Daarna heb ik er twee lagen verf opgedaan met de kwast die je hiernaast ziet. Hierdoor heb ik er een reliëf erin gekregen. Als je goed kijkt kun je het misschien zien. Nu moet ik nog verzinnen wat ik er verder nog mee wil doen. Ideeën zijn welkom!



zondag 1 juni 2014

Cadeau af!

Hallo allemaal,

Afgelopen vrijdag ben ik begonnen aan het cadeau voor mijn moeder. Deze heb ik gisteravond afgemaakt, omdat mijn moeder vandaag jarig is.

De vlinders heb ik afgelopen vrijdag geverfd en laten drogen, zodat ik ze gisteren kon gebruiken. De vlinders heb ik samen met een foto op een LP geplakt. De vlinders zijn geplakt met het lijmpistool en de foto met fotolijm!


ß Dit heb ik gebruikt, zodat de LP opgehangen kan worden! 





Hieronder zie je het eindresultaat! Ik ben er tevreden mee! Wat vinden jullie ervan?